Yellowfizz groeit!
Bekijk de vacatures »
logo
logo

Marketing in een digitaal tijdperk

Als online marketing bureau denkt Yellowfizz mee met onze klanten. Wij geven advies op het gebied van content strategie, community management en ontwikkelen campagnes, websites, mobiele apps en sociale media toepassingen. Ons werk onderscheidt zich door originaliteit in ontwerp en techniek met een focus op innovatieve oplossingen. Wij worden gedreven door nieuwsgierigheid en het realiseren van tastbare resultaten.

Yellowfizz

Wat wij doen

Wij helpen bedrijven bij online vraagstukken

Wij zijn strategen, creatieven, analisten, denkers, doeners en makers. Digital natives. Een team van nieuwsgierige specialisten met een lichte addictie voor online media. Wij vertalen doelstellingen naar online oplossingen en vanuit een passende strategie worden deze (cross-mediaal) uitgezet op relevante platforms. Deze concepten stemmen wij af op de veranderingen in de markt en de voortschrijdende technologie. Kijk bij diensten voor meer informatie.

Voor wie

There's no I in Yellowfzz

De meest uiteenlopende merken mogen wij tot onze klanten rekenen. Variërend van fast movers tot duurzaamheidshelden. Van dienstverleners tot non-profit organisaties. Wij werken o.a. voor: I amsterdam, Dutch Media, Alfa Romeo, KLM, Sissy Boy, wehkamp.nl, Crowne Plaza, Loyalis, KNVB en NBTC Holland Marketing. 

Onze klanten

Neem contact op

Diensten

Online, Social en Mobile Media. You name it!

Van het ontwikkelen van een online strategie tot het opzetten van een social media campagne. Van het programmeren van innovatieve software tot het ontwerpen van mobiele apps. Yellowfizz begeleidt klanten bij elke stap in het online speelveld door advies, uitvoering en beheer. Dit met als doel communities te laten groeien aan de hand van realistische en meetbare KPI’s.

Een onderscheidend design versterkt een concept en beïnvloedt het gedrag van de gebruiker. De laatste ontwikkelingen houden we daarbij altijd goed in het oog. Onze website is bijvoorbeeld volgens de laatste trends ontwikkeld en voorzien van een zogenaamd 'single page' design met 'parallax' effecten. Een dergelijk design verbetert vooral de gebruikerservaring op tablets en smartphones. Yellowfizz staat voor origineel en functioneel design, met een boodschap die zijn doel bereikt.

BEKIJK CASES

Yellowfizz realiseert online concepten van begin tot het eind. Techniek en ontwikkeling spelen daarbij een belangrijke rol en met onze eigen programmeurs kan Yellowfizz snel schakelen. Wij maken websites met open source of custom content management systemen (CMS), responsive designs en met het oog op Search Engine Optimization (SEO). We verzorgen je Facebook pagina en Facebook applicaties en bouwen webshops, web apps, SaaS producten, mobiele apps en reserverings- en relatie management systemen (CRM).

BEKIJK CASES

De beste online resultaten bereik je niet alleen met een prachtig design of met de meest innovatieve technische ontwikkeling, maar beginnen juist met een commerciële aanpak en creatieve strategie. Yellowfizz helpt organisaties op een impactvolle manier te communiceren met haar klanten. Samen ontwikkelen we een strategisch plan met online relevantie als uitgangspunt. Aan de hand van dit plan worden vervolgens de juiste media en disciplines geselecteerd. E-mailmarketing, een mobiele app of toch een social media campagne? Uiteraard worden alle activiteiten real-time bijgestuurd aan de hand van statistieken en feedback om een optimaal resultaat te kunnen creëren.

BEKIJK CASES

Consumenten beschikken tegenwoordig allemaal over een smartphone waarmee ze 24 uur per dag, zeven dagen in de week slechts een enkele druk op de knop verwijderd zijn van een merk. Het is aan het merk om die aandacht te verdienen en vast te houden. Met 'native' en 'hybride’ mobiele applicaties of een website met 'responsive design' kan worden ingespeeld op dit consumentengedrag en groei worden gerealiseerd. Yellowfizz helpt haar klanten de mogelijkheden van mobiele marketing te ontdekken en haar potentieel optimaal te benutten.

BEKIJK CASES

Blog

Yellowfizz keeps you up-to-date!

Yellowfizz
Yellowfizz

Ga naar artikel

Ga naar artikel

Ga naar artikel

Ga naar artikel

Ga naar artikel
Biljart
Biljart
Biljart
Biljart
Biljart
Biljart

Over ons

Getting Things Done

Bij Yellowfizz heerst een ‘Getting Things Done’ cultuur. Elk lid van ons team heeft een paar dingen gemeen. We werken hard, geven ons altijd voor de volle 100% en zijn structureel op zoek naar nieuwe technologische ontwikkelingen. We nemen niks voor lief, zijn leergierig en een tikkeltje eigenwijs en daardoor constant bezig met innoveren en het opdoen van kennis. Hierbij maken wij gebruik van Plussing, een methode van Pixar Studios waarbij je enkel kritiek mag geven in de vorm van een nieuw idee of een idee dat het bestaande idee versterkt. Approve or Improve!

Yellowfizz
Centraal Station

Locatie

Centre of Social Intelligence

Yellowfizz zit in de oude Pastoe Fabriek in Utrecht. Van hieruit helpen wij merken om online media op een conversie-verhogende manier in te zetten. Kom langs en proef de sfeer!

Volg ons op

Ons adres

Yellowfizz HQ
Rotsoord 3A
3523 CL Utrecht
+31 (0)30-7605765

Contact

Call me maybe

Wil je graag wat meer informatie? Of gewoon eens een kop koffie drinken? Dat kan altijd. Stuur ons dan even een berichtje via onderstaand formulier of neem contact op via 030-7605765.